De bedste bingo bonuskoder i 2018

Bingo

Der har i en længere periode været lukket ned for online bingo, men i januar 2018 vender bingo stærkt tilbage til det danske internet. Dette skyldtes en stadig støt stigerende popularitet i online bingo og en liberalisering af lovgivningen på dette punkt. Der er nemlig flere og flere danskere som har lyst til at spille bingo online, fremfor at mødes i alverdens gymnastikhal eller lignende. Det har måske også noget at gøre med at der bliver færre og færre steder at spille fysisk bingo. Det at kunne sidde hjemme i sofaen og spille bingo, imens at man sidder og chatter med alle de andre spillere, er da også langt rarere end at skulle bevæge sig ud. Her kan du i og for sig, sidde derhjemme i underbukser med en pose chips og dit bingo spil.

Men en af de største fordele ved at spille bingo online, er at du kan tage brug af diverse bonuskoder og velkomstbonusser, som kan give dig chancen for at vinde endnu flere penge. Se f.eks. denne Bingo Bonuskode 2018. På grund af den tidligere lovgivning, er der ikke så mange som man kan gøre brug af endnu, men markedet vil boome med tilbud og bonusser inden for meget kort tid. En af de aller mest populære bonusser lige nu, er velkomstbonussen. Her får du op imod 100% af din indbetaling, oven i hatten. Det vil altså sige at hvis du indbetaler 200 kr til at spille bingo for, vil du få 400 kr indbetalt til din konto. Du skal godt nok være opmærksom på at der ofte vil være nogle retningslinjer, som betyder at du ofte vil skulle spille pengene igennem nogle gange, inden at du kan trække dem ud.

Hvad er bingo?

Bingo eller banko, som det er også er kendt som herhjemme, er et spil, hvor du har en eller flere plader, fyldt med tal. Spillets formål er så at få udfyldt pladen og at vinde gevinsten. Numrene bliver trukket fra en maskine, som trækker ét tilfældigt tal af gangen, hvorefter du markerer tallet, såfremt at du har den på din plade.

Hvor kan jeg finde bonuskoderne?

Det kan være en rigtigt god idé, såfremt at man spiller på Danske Spil, at få oprettet sig på deres nyhedsbrev. Her vil man ofte opdage bonusser og andre godtgørelser til dem som spiller bingo, vil du gerne være sikker på at få det hele med, så skal du også ind på Facebook og synes godt om deres profil. Så vil du opleve at du ofte vil få gratis spil eller bonuskoder til dit bingo spil.

I takt med at flere og flere online bingo spil kommer til Danmark, vil det bare gælde sig om at holde øjnene åbne. Man kan forvente at der inden længe vil komme mange TV reklamer og ligeledes vil internettet boome med mange gode bonusser og tilbud. Det kan være en fordel, hvis du er ny spiller at gøre brug af både velkomstbonussen, som der er hos de fleste casinoer, og så følge op med endnu en bingo bonus, for maksimalt spiludbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *