Chokbølgeterapi kan hjælpe dig af med langvarige skader

Har du haft smerter i lang tid, kan der være hjælp for dig. Det kan være, at du har en skade, hvor du har overvejet, om du bliver nødt til at lære at leve med den. Det kan også være, at lægerne overvejer, om de skal operere dig, fordi din skade ellers ikke kan gå væk. Men inden du giver op eller lader dig operere, er det en god ide, at du overvejer chokbølgeterapi først. Det kan vist sig at være meget effektivt i forhold til at behandle langvarige skader.

Chokbølgeterapi er en relativt ny behandlingsform, der dog vinder mere og mere indpas i Danmark – blandt andet hos behandleren Kiropraktik i Centrum. Det skyldes ikke mindst, at der er flere og flere, der får kendskab til de, og at den har vist sig at være så effektiv i forhold til at behandle skader. Det giver derfor rigtig god mening, at der er flere og flere behandlere, der tager den til sig. Det er ikke mindst i København, hvor du kan finde flere steder, hvor du kan blive behandlet på den måde.

Sådan fungerer chokbølgeterapi

Når du overvejer at blive behandlet med chokbølgeterapi, er det selvfølgelig rart at vide, hvad behandlingen går ud på. Når du kommer hos en behandler, vil han eller hun altid forklare dig grundigt, hvad behandlingen går ud på. Vi vil derfor kun komme ind på det kort, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Når du får chokbølgeterapi, bliver er sendt lydbølger ind i din krop på det sted, hvor du har ondt. Det kan være i albuen, knæet eller i skulderen. Lydbølgerne overfører energi til vævet. Den energi kan vævet bruge til at hele sig selv med. Det kan lyde helt skørt, men der er mange eksempler på, at det virker. Det er derfor værd at prøve for dig, hvis alternativet er, at du må affinde dig med smerter eller skal opereres.

Det er typisk professionelle behandlere som kiropraktorer og fysioterapeuter, der har chokbølgeterapiapparater. Når du leder efter en behandler i København eller et andet sted i Danmark, kan det være en god ide for dig, at du sikrer dig, at vedkommende har et apparat til behandling.

Disse skader kan typisk behandles med chokbølgeterapi

Der er mange forskellige former for skader, der kan behandles med chokbølgeterapi. Typisk er det de langvarige skader, som man vil forsøge at behandle på denne måde. Skader, som du har haft i kortere tid, vil man ofte prøve at behandle på en anden måde først. Hvis det fungerer, er der jo ingen grund til at bruge chokbølgeterapien.

De skader, som man oftest bruger chokbølgeterapi på, er skader som musearm, golfalbue, hælspore, springerknæ, løberknæ, hold i nakken, hold i lænden og en række andre skader. Det er ofte skader, der er kommet efter lang tids belastning af kroppen.

En fordel ved at komme hos en behandler, der også kan behandle på andre måder er, at han eller hun kan hjælpe dig med at forebygge, hvordan du får skaderne igen.

I samarbejde med: http://businessdesk.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *