Det naturlige i cannabisolie

Når man går ind og ser på rigtig cannabisolie, så er det måske ikke helt det, som man går og tror. Mange vil nok sætte det i sammenhæng med stoffet THC, der kan gøre en skæv og i høj grad er ulovligt mange steder i verden. Når man ser på den rigtige slags af olien, så er det dog andre dele, som man bruger. Olien er nemlig fremstillet af stoffer, som man trækker ud af selveste cannabisplanten. I modsætningen til THC, så er det ikke meget dårlige stoffer, som man trækker ud af denne planten. Det er brugbare stoffer.

Den danske oversættelse af cannabis vil være hamp, hvilket også ville betyde, at man kan kalde olien for hamp olie. Det er dog ikke en god idé, da det kan skabe stor forvirring blandt to ting, der slet ikke er det sammen. Nemlig mellem cannabisolie og hampfrøolie. Hampfrøolie er en ting, som man bruger til blandt andet madlavning og sådanne ting. Den er ikke lavet af den voksne cannabisplante, men den er lavet på frøene fra selveste planten. Den rigtige olie er derimod lavet af den voksne plante og er stærkere end hampfrøolie. Så det er ikke en god idé, hvis man forveksler de to forskellige olier.

Fordelene ved cannabisolie

Der er mange forskellige fordele med af bruge cannabisolie. Det kan have en beroligende effekt på mange af dem, der vælger af benytte sig. Man vil også mene, at det har en decideret medicinsk effekt på nogle af dem, der benytter sig af olie. Det kan for det meste være patienter, der lider af blandt andet ADHD, sklerose og andre smertefulde sygdomme. Det er nogle af de ting, som man har mest grundlag og bevis for, at det har hjulpet nogle af patienterne. Det kan dog selvfølgelig være meget forskelligt fra person til person, hvordan man egentlig bliver påvirket af olien i sidste ende.

Man har været ved at undersøge, om det kunne have nogen indflydelse, når man tænker på, om det kunne kurere kræft eller bare være med til at behandle det. Det er dog ikke noget, som man har fået et endeligt svar på fra forskerne, men det er noget, som man er ivrig efter at finde ud af, om det rent faktisk virker. Det kan være, at det hjælper for nogle og ikke for andre. Generelt er der bange, der benytter sig af olien sammen med sin normale medicin, hvor de helt klart føler, at det hjælper på effekten og næsten ikke oplever nogle bivirkninger ved det.

Forskellige holdninger angående cannabisolie

Der er rigtig mange forskellige holdninger angående denne olie, da folk først og fremmest kommer til at sammenligne det med den version, der indeholder THC, hvilket den helt klart ikke gør. Når man dog snakker om den helt rigtige form for olie, så er der flere eksperter, der rent faktisk taler positivt om den. Det kan godt være, at det ikke er alle patienterne, der føler, at det virker godt for dem, men det kan være meget forskelligt. Man prøver på at lave nogle ordentlige undersøgelser, så man får det bedste grundlag for bruget af produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *