Er du træt af at komme for sent på job? Tag elcyklen!

Elcykel

Vi kender alle det der med at stå og vente på perronen og toget ikke kommer til tiden. Det kan være, at det er forsinket pga. sporfejl eller lignende. Det kan også være, at det er aflyst og man må med togbus. Alt dette kan medføre til forsinkelser. Det kan ende med, at du kommer for sent til jobbet – i værste tilfælde kan du komme for sent til noget meget vigtigere. Men der findes en løsning. En løsning, som også fungerer som perfekt alternativ til bil og offentligt transport, nemlig elcyklen. I denne artikel vil du finde gode grunde til, hvorfor du skal vælge elcyklen frem for andre transportmuligheder.

Den er billig og god!

I starten var mange skeptiske over for elcyklen. De tænkte, at man bare kunne bruge en scooter eller knallert i stedet. Og er det ikke dyrt med sådan en elcykel, hvis den skal kunne holde så man kan bruge den i noget tid. Alt dette har ændret sig. I dag kan du sagtens få en rigtig god elcykel for lige omkring 4000kr. De modeller, der er på markedet i dag, er en hel del bedre i deres levetid, end de første modeller. Det siger sig selv. Når det er sagt, så skal du opsøge en erfaren elcykelforhandler og teste nogle forskellige cykler. Du skal nemlig finde frem til den helt rette i tilfælde af, at du har forvildet dig over mark og sten og batteriet er gået ud, for så skal du nemlig selv kunne træde i pedalerne. Derfor er det vigtigt, at du finder en, som du forholdsvis nemt kan styre uden motor og selv cykle. Jo færre kræfter du selv har, jo lettere elcykel har du brug for.

Derudover så er fordelene klare. Du slipper for den offentlige, kollektive trafik. På samme tid så får du motion, og det er ikke dårligt. Du er ikke så afhængig af, at tingene kommer og kører til tiden. Du bliver mere fri. Hvis du skal have mad på cyklen, så behøver du bare at finde den nærmeste stikkontakt; i forhold til bilen og scooteren, som kræver en tankstation, og det er dyrt at fylde benzin på i forhold til el.

Få den rette model

Skal du have ting med til arbejdet eller andet, så skal du vælge en relativ kraftig model. Den skal nemlig kunne trække noget. En elcykel er jo også en del tungere i forvejen ift. en normal cykel. Hvis du skal på længere ture eller ferie, så kan du med fordel vælge en lettere model eller en model, som man kan klappe sammen; de skal nemlig være lettere at tage med. Til sidst skal du tænke over, hvilket ekstraudstyr du har brug for. Det kan være, at du ikke vil gå ned på komforten. Det kan være du vil have en behagelig sadle eller f.eks. magnetlygter. At have store kurve foran og bagpå kan være en god ting, hvis man ikke selv vil slæbe på en tung rygsæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *