Ferie i Midtjylland

Region Midtjylland er Danmarks næststørste region og dækker alt mellem Aarhus og Søndervig. Der er derfor masser af muligheder i regionen, og der vil her komme et par tips omkring ferie i Midtjylland.

Hvorfor holde ferie i Midtjylland?

Alt efter om der er tale om udendørs eller indendørs arrangementer, er der mange muligheder i regionen. Mange vælger at holde ferie i Danmark på grund af, at man sparer flere penge ved indenrigsrejser, og hvis du mangler et par fif til at spare penge op, kan du læse om dette på folketidende.dk.

Sommerferie i Midtjylland

Hvis du er en af de mange, der gerne vil opleve andre dele af Danmark i din sommerferie, har Midtjylland noget for enhver smag. Ofte vil mange gerne ud til vandet, når det er varmt i det ganske land, og her kommer Søndervig til sin ret. Søndervig er kendt som et feriested i den vestlige del af Danmark, hvor turister og danskere valfarter til byen i sommerferien. Her er der nemlig mulighed for at dyppe fødderne i Vesterhavet og mærke feriebyen med sine mange sommerhuse og turistbutikker.

Hvis man er til kulturelle oplevelser, kan man tage til Aarhus og opleve den gamle by. Byen er et stort udendørs museum, der er opbygget som værende en by fra 1800-tallet. Er du derimod til action og aktiviteter har Aarhus også Tivoli Friheden, hvor der er plads til den helt store familie.

Hvis man er mere til sport og fodbold, vil man kunne tage ind på stadion og se AGF spille, eller man kunne tage turen til Herning for at se FCM spille. 

Vinterferie i Midtjylland

Hvis du derimod overvejer at tage til Midtjylland i vinterferien, vil du nok også foretrække at opleve dele af regionen indendørs. Her kan man blandt andet tage til Herning, hvor Jyske Bank Boxen og Kongrescenteret ofte har en masse oplevelser. Dette kan være stand-up, musik eller sportsarrangementer.

Er man til udfordringer findes der flere Escape Rooms i Midtjylland, hvor I er en gruppe mennesker, der bliver låst inde i et rum. Her vil der være en masse udfordringer, gåde og koder, som skal løses for at komme ud.

Hvis man er afsted i en stor familie, kan det være man vil opleve Randers Regnskov som er en indendørs zoologisk have. Her findes der flere kupler som hver især indeholder et kontinent. Her er der tale om Asien, Afrika og Sydamerika, hvor man kan opleve alt fra caribiske fisk til slanger og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *