Find et interessant podcast

Der findes mange podcast derude, og det kan måske være svært at finde rundt i dem alle, hvilke der er gode, hvilke der er dårlige, hvilke der passer til dig som lytter, og selvfølgelig hvilke du synes, er interessante. Det er det vigtigste. Her får du lidt hjælp til at finde et podcast, der giver mening for dig.

Hvad er du til?

Når du skal finde et godt podcast, kan du selvfølgelig starte med at stille dig selv en række spørgsmål, så du kan komme tættere på lige præcis dét podcast, du synes, passer til dig.

  • Hvilke områder interesserer dig?
  • Kan du bruge podcasts i dit arbejde?
  • Hvor meget tid har du?
  • Hvornår på dagen kan du høre podcasts?

Har du svaret på disse spørgsmål, kan du nemt finde frem til, hvad der passer til dig og din dagligdag. Eksempelvis hvis du ikke har så lang tid i løbet af en dag til at høre podcast, så skal du vælge et kortere.

Politiske podcasts

Efterhånden findes der mange podcasts, som fokuserer på både dansk og udenrigspolitik. Er du en rigtig nørd, er der mange, der dykker ned i både politikken, historierne og personerne, så der er rig mulighed for at få sin politiske lyst styret.

Det er helt klart en af de type podcasts, hvor du gerne skal have mere tid og kan koncentrere dig om at lytte, så du får det hele med.

Markedsføringspodcasts

Dette er også en gruppe af podcasts, som der er mange af. Her findes måde de lange og de korte, så hvis du interesserer dig for markedsføring, så er der rig mulighed for at finde en eller to, der passer til det hele.

Nogle er bedre end andre, og for eksempel Help Marketing går hver uge i dybden med noget meget specifikt, som betyder, at der er mulighed for at nørde lige præcis dén type af markedsføring, du arbejder med.

Her er der typisk også mulighed for at bruge det på din arbejdsplads, såfremt du arbejder med markedsføring, og der vil hele tiden komme nyt, som du kan bruge. Hvad enten det er ny forskning, nye cases eller succeshistorier.

Historiefortællinger

Du kan også gå i den helt anden grøft fra markedsføringspodcast til historiefortællingerne på podcast. Her kan du virkelig dykke ned i en fortælling, og så er der selvfølgelig masser af mulighed for at slukke og tænde for historien, som du har lyst.

Denne type podcast er måske til dig, som har langt til og fra arbejde og gerne vil underholdes, når du kører i bil eller tog. Det handler selvfølgelig bare om, at du kan holde dig vågen.

Radioudsendelser

Mange radioudsendelser kommer også som podcast. Det kan være forskellige debatprogrammer, satire eller for eksempel Mads & Monopolet. Ofte kan man få dem både med og uden musikpauser, så vil man rigtig gerne høre et program helt igennem, men gider måske ikke musikken, så kan man med fordel lytte til podcast i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *