For nogle er cannabisolie godt mod gigt

Har man gigt er man ofte på udkig efter at komme af med ens smerter konstant. Gigt er nemlig en

sygdom, som ofte er forbundet med mange smerter. Der er også nogle mennesker, som lever en helt almindelig hverdag med gigt og som ikke mærker noget til det. De kan ofte helt undgå at anvende forskellige former for piller og præparater da det ikke går dem så meget på. Har man mange smerter er man derimod nødt til at finde ud af hvad man kan gøre. Mange prøver cannabisolie som noget der kan gavne meget. Det er ofte når folk har prøvet alle andre former for smertelindring, at de begynder at overveje cannabisolie. For det er nemlig noget, som er lidt stigmatiseret og for nogle er det endda lidt tabu. Mange patienter med gigt ville dog måske få meget ud af at prøve cannabisolie tidligere i deres sygdomsforløb. Det er nemlig sjældent, at der er negative konsekvenser og bivirkninger ved at tage denne type af olie.

I cannabisolie er der to aktive stoffer

Når man snakker om cannabisolie er det meget vigtigt at definere hvilken type man snakker om. For på nogle måder er det lidt lige som at sige en pille. Begrebet er så generelt, at man ikke kan sige så meget om det. Det er en slags gruppe og inden for denne gruppe er der mange undergrupperinger. For det første er det vigtigt at afgøre, hvor meget THC der er i den cannabisolie man tager. Har man gigt er det ikke THC, som er vigtigst. Det er et aktivt stof og det har muligvis også en positiv indvirkning. Dog har det også en euforiserende effekt, som ikke nødvendigvis er hensigtsmæssig i en helt almindelig hverdag. Netop af den grund er det vigtigt, at man overvejer grundene til, at man har tanker om at give sig i kast med cannabisolie.

For man kan også få olien helt uden THC. Eller faktisk er det ikke muligt at finde cannabisolie helt uden THC, men man kan dog finde en olie, der indeholder et minimum af dette aktive stof. Faktisk har olie til medicinsk brug et indhold af 0,2 % eller mindre THC. Det betyder, at man slet ikke får den samme euforiserende effekt, som hvis man for eksempel ryger en joint eller lignende. Så ønsker man at afhjælpe de smerter man har på grund af gigt så er der ingen tvivl om, at det er cannabisolie uden THC man skal overveje.

CBD i cannabisolie er vigtigt

Et andet aktivt stof i cannabisolie er CBD, som er meget vigtigere i denne anvendelse. Det er nemlig et aktivt stof, som muligvis går ind og lindrer smerter. Mange undersøgelser viser, at det har en positiv virkning, men man kan dog ikke fra forskningens side sige noget helt præcist endnu. Der er dog intet der tyder på, at det skader. Derfor er det en olie man med stor fordel kan tage hvis man ønsker at afhjælpe nogle af de smerter man har på grund af sin gigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *