Oplevelsesgaver – en guide til køb

OplevelsesgaverI dag bliver det mere og mere udbredt at give oplevelsegaver, når vi skal fejre dem, vi holder af. Ved at give et gavekort i stedet for en blomst, en flaske vin eller en anden ting, giver du noget mere personligt, som modtageren selv har en indflydelse på udkommet af.

Der er i dag stor efterspørgsel på den slags gaver og derfor er der også et rigtig flot udbud at vælge imellem, så du helt sikkert kan finde noget, der falder i enhver modtagers smag. Følgende forslag er bragt i samarbejde med Gaveinspiration.dk.

Den vilde

Der findes mange former for oplevelser – også på et gavekort. Og skal du give en gave til en mere eventyrlysten modtager er der et bredt og spændende udvalg.

Blandt andet kan du vælge imellem en lang række smukke, spændende og adrenalinfyldte ture, der indeholder alt fra klatring og tur på Lillebæltsbroen, til djævleræs og mountainbike-tur til Sverige.

Snakker vi om en lidt mindre vild men stadig spændende og udendørs udgave kan du give en fisketur på en kutter med mulighed for at pilke torsk eller fange sild og makrel til aftensbordet.

Den lækre

Er det konen, kæresten, manden eller veninden, der skal forkæles med et oplevelsesgavekort er der en lang række skønne og luksuriøse spa- eller kro- og hotelophold at vælge imellem. Her kan du komme til en lække spabehandling i skønne og afslappende omgivelser og måske slutte af med et lækkert måltid og god vin.

Du kan også vælge et skønt ophold på et top lækkert hotel med gourmet middag og overnatning eller hvad med en hyggelig kro med hjemligt køkken og god, rustik stemning, hvor I kan nyde hinanden i fred og ro.

Til ham

Skal der noget specielt til når manden i dit liv skal fejres? En oplevelse skaber gode minder, der holder hele livet og også her er der ok muligheder for at finde det helt rigtige.

Er du sammen med en vildbasse, kan han komme på en lækker drengetur til Aarhus med en tur i båd og lækker middag med ølsmagning.

Der er også noget for den sportsinteresserede, for hvem ville ikke elske, at komme ud og se yndlingsholdet spille en fodboldkamp på hjemmebane – hvad enten der er tale om Arsenal eller Barcelona FC.

lTil par

Der findes ud over de ovennævte også en lang og spændende række oplevelser for par eller hele familier, der gerne vil lave noget sammen.

Helt fra hytteophold i naturskønne og vidunderlige Sverige til mere afslappede og hjemlige ture ved Vadehavet og marsken eller et kursus i, hvordan man laver sine egne hotdogs.

For hele familien er der rig mulighed for forskellige oplevelser indenfor madlavning og ophold skønne steder i Danmark eller udlandet alt efter budget.

Alt i alt er mulighederne, når du vælger at give en oplevelse til den eller dem du holder af, næsten uudtømmelige. Det handler om, at kende modtageren, vælge med omhu og give noget, du ved, bliver et minde for livet.

I samarbejde med: http://erhvervsmedie.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *