Rejseudstyr: Alternative must-haves til rejsen

Charter, backpacking eller storbyferie – der er mange muligheder. Lige meget hvor du skal hen, og hvilken rejsestil du har valgt, så er der helt sikkert noget, du ikke har tænkt på at tage med Vi guider dig til rejseudstyr, som du aldrig selv har tænkt på.

Sommeren er over os, og det betyder at mange danskere igen i år drager mod varmere himmelstrøg. Derfor har gladbarn.dk fundet 2 bud på rejseudstyr, som ikke bare kommer til at gøre din rejse sjovere, men helt sikkert også vil imponere dem du rejser med.

Til dig der rejser med børn

Lange ventetider ved check-in, security, gaten og bagagebåndet, forsinkede afgange – og utålmodige børn. Bare at tænke på dette scenarie giver mange forældre gåsehud. Men fortvivl ej! Med denne kuffert bliver rejsen ikke bare nemmere, men også meget sjovere – ikke kun for de små. Trunki er en kuffert i ideel børnestørrelse, som også er godkendt til håndbagage. Udover at være en kuffert kan den bruges til at sidde på, når benene bliver trætte. Trunki fås i mange forskellige designs, og kan lige nu erhverves her til den nette sum af 369 kr. Win-win!

Til dig der er vild med musik

Kender du det, når din trådløse højtaler løber tør for strøm, og du er langt væk fra den nærmeste stikkontakt eller powerbank?

Hvis du rejser til et sted hvor solen (forhåbentligt) skinner, kan du med fordel tilføje denne smarte gadget til din samling af rejseudstyr. Med et solcellepanel på bagsiden kan denne højtaler spille hele dagen lang. Er du på farten, kan du sætte den fast på rygsækken eller i bæltet med den smarte karabinhage. Nemt! Men bare rolig, hvis solen ikke skinner alligevel, kan du altid oplade den på gammeldags manér via den medfølgende USB-ledning. Du kan finde højtaleren her til 189 kr.

I samarbejde med: http://businesszone.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *