Snak om cannabisolie med dem omkring dig

Mange mennesker kender den situation, at man har inviteret folk til middag og så går snakken i stå. Selvom det ofte kun er et par sekunder det sker kan det virke som evigheder. Det skyldes, at man pludseligt bliver i tvivl om, hvorvidt man overhovedet har noget at snakke om og om man egentligt bare burde gå. Her er det altid godt at have nogle emner man kan trække frem. For med disse emner kan man sørge for, at der aldrig bliver mere end et enkelt sekunds stilhed. Et af de emner man kan tage op er cannabisolie. Ved første øjekast kan man måske synes, at dette er et lidt kontroversielt emne at tage op hvis man sidder og hygger sig med venner. For hvis der er noget, som kan gøre folk uenige så er det rusmidler og medicin. Ikke desto mindre kan man dog tage det op og sørge for, at alle mennesker får noget at sige.

Fortæl andre om dine erfaringer fra cannabisolie

En samtale omkring cannabisolie kan måske starte med, at du, som vært, spørger folk om de har hørt, at der er sket noget nyt for lovgivningen omkring cannabisolie og medicinsk cannabis. Der sker konstant noget nyt så uanset hvad så vil du aldrig gå galt i byen med denne udtalelse. Her vil folk med stor sandsynlighed sige, at de ikke lige ved så meget om emnet. Meget hurtigt er der formentligt også nogen, som vil fnyse og sige, at de ikke forstår hvorfor man overvejer at legalisere det.

Her kan du så byde ind med hvad du vil. Du kan for eksempel sige, at der er rigtig mange mennesker, som dagligt bruger cannabisolie og som får en højere livskvalitet af det. Her vil dine middagsgæster formentligt ønske meget specifikke eksempler. Det bedste i denne situation er, at du kan fortælle om nogen, som du kender har taget det. Og det er klart, at hvis du kan fortælle dem, at du endda selv har taget det så er det den mest ideelle situation. For i det tilfælde vil de straks spidse ører. Det vil de i hvert fald gøre hvis de synes, at du er en troværdig og generelt intelligent person.

Læs om erfaringer i dette indlæg.

Om cannabisolie er der altid uenigheder

Der er altid uenigheder når det kommer til cannabisolie for folk har så forudindtagede holdninger, at det kan være meget svært at ændre på. Meget ofte vil et stort argument være, at folk kender nogen, som har røget meget cannabis og som blev afhængige af det. Meget hurtigt vil dine middagsgæster begynde at fortælle historier om hvordan det kan ødelægge et liv og hvordan man bliver sløv af det.

 

Her kan du dog byde ind med, at det, som gør folk ‘skæve’ og sløve er THC. Og når man finder den medicinske type af cannabisolie så vil man slet ikke blive skæv. Derimod vil man blot kunne mærke de mange gode ting ved det. Og afhængigheden er heller ikke til stede når det kommer til cannabisolie. Det skyldes, at der ikke er den rekreative effekt, som ofte er det, som gør, at folk bliver afhængige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *